Tiimi

Sari

Sari

Parturi-Kampaaja

Ammattini suola ja ehtymätön innostuksen lähde on ehdottomasti erilaiset ihmiset ja yksilölliset hiukset, joiden parissa työskennellä!
Sydämen asiakseni on myös muodostunut yhä ekologisempi, sekä terveellisempi tapa käsitellä ja hoitaa hiuksia.

Riina

Riina

Parturi-kampaaja

Olen positiivinen asiakaspalvelija ja teen laajasti sekä monipuolisesti erilaisia parturi-kampaajan palveluita, mukaanlukien ripsien,-ja kulmien värjäyksiä. Intohimoni on erityisesti hiustenleikkaukset ja juhlakampaukset .

 

Mia

Mia

Kosmetologi

Hei! Olen SKY-, Cidesco-kosmetologi Mia Kurvinen. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1993. Ajan ja kokemuksen myötä olen kokenut luonnonmukaisen ihonhoidon omakseni. Erityisen innostunut olen Essen probioottisesta ihonhoidosta. Kasvohoitojen lisäksi teen käsi- ja jalkahoitoja, ihokarvojen sokerointia sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Tervetuloa hoitoihin ja tutustumaan tuotteisiin!

Katariina

Katariina

Ekokampaaja

 Sydäntäni lähellä on luonnonmukainen hiustenhoito ja olen kouluttautunut ekokampaajaksi. Olen erikoistunut hiusten kasvivärjäyksen ja erilaisten hius- ja hiuspohjahoitojen lisäksi energialeikkaukseen sekä intialaiseen päänhierontaan. Työskentelen myös Sim-Sensido -sarjalla ja minulta hoituu myös ripsien ja kulmien värjäys.