Tiimi

Sari

Sari

Parturi-Kampaaja

Ammattini suola ja ehtymätön innostuksen lähde on ehdottomasti erilaiset ihmiset ja yksilölliset hiukset, joiden parissa työskennellä!
Sydämen asiakseni on myös muodostunut yhä ekologisempi, sekä terveellisempi tapa käsitellä ja hoitaa hiuksia. (I speak finnish and english)

Katariina

Katariina

Ekokampaaja

 Sydäntäni lähellä on luonnonmukainen hiustenhoito ja olen kouluttautunut ekokampaajaksi. Olen erikoistunut hiusten kasvivärjäyksen ja erilaisten hius- ja hiuspohjahoitojen lisäksi energialeikkaukseen sekä intialaiseen päänhierontaan. Työskentelen myös Sim-Sensido -sarjalla ja minulta hoituu myös ripsien ja kulmien värjäys.( I speak finnish and english)

Mia

Mia

Kosmetologi

Hei! Olen SKY-, Cidesco-kosmetologi Mia Kurvinen. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1993. Ajan ja kokemuksen myötä olen kokenut luonnonmukaisen ihonhoidon omakseni. Erityisen innostunut olen Essen probioottisesta ihonhoidosta. Kasvohoitojen lisäksi teen käsi- ja jalkahoitoja, ihokarvojen sokerointia sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Tervetuloa hoitoihin ja tutustumaan tuotteisiin! (I speak finnish and english)

 

Outi

Outi

Parturi-kampaaja

Olen toiminut jo pidempään parturi-kampaajana ja vahvuuteni onkin kokemus  sekä perinteinen osaaminen eli värikokonaisuudet, leikkaukset  sekä permanentit. Toki jatkuva uuden oppiminen on minulle tärkeää ja kasvivärien ja luonnonkosmetiikan maailmaan sukellan seuraavaksi.  Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni ! (I speak finnish)