Tiimi

Sari

Sari

Parturi-Kampaaja, liikkeen omistaja

Ammattini suola ja ehtymätön innostuksen lähde on ehdottomasti erilaiset ihmiset ja yksilölliset hiukset, joiden parissa työskennellä!
Sydämen asiani muodostunut yhä ekologisempi, sekä terveellisempi tapa käsitellä ja hoitaa hiuksia. (I speak finnish and english)

Mia

Mia

Kosmetologi

Hei! Olen SKY-, Cidesco-kosmetologi Mia Kurvinen. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1993. Ajan ja kokemuksen myötä olen kokenut luonnonmukaisen ihonhoidon omakseni. Erityisen innostunut olen Essen probioottisesta ihonhoidosta. Kasvohoitojen lisäksi teen käsi- ja jalkahoitoja, ihokarvojen sokerointia sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Tervetuloa hoitoihin ja tutustumaan tuotteisiin! (I speak finnish and english)

 

Marica

Marica

Parturi-kampaaja

Hei !

Olen Marica ja toimin Jaspiksen tiimissä parturi-kampaajana.Kokemuksen tuomalla vahvalla ammattitaidolla tarjoan palveluita monipuolisesti ja yksilöllisesti toiveitasi kuunnellen. Vahvuuksiani ovat mm. hiustenleikkaukset, kiharakäsittelyt ja raidoitukset. Uusimpana aluevaltauksena valikoimassani ovat ekopalveluista kasvivärit-sekä hoidot, joihin ajan voit varata puhelimitse.

Pidän hiuksistasi hyvää huolta,joten tervetuloa asiakkaakseni !

(palvelen suomeksi ja englanniksi)