Tiimi

Tarja

Tarja

Parturi-kampaaja
Minun lempityöt ovat erityisesti kasviväri-värjäykset, hiustenhoidot, väri-ja
leikkauskokonaisuudet, permikset sekä tietysti lasten hiukset.
Uutta virtaa saan ammattiini kouluttautumalla säännöllisesti.
Sari

Sari

Parturi-Kampaaja

Ammattini suola ja ehtymätön innostuksen lähde on ehdottomasti erilaiset ihmiset ja yksilölliset hiukset, joiden parissa työskennellä!
Sydämen asiakseni on myös muodostunut yhä ekologisempi, sekä terveellisempi tapa käsitellä ja hoitaa hiuksia.

Sanna

Sanna

Parturi-kampaaja

Asiakkaiden toiveiden kuuntelu ja monipuolinen konsultaatio ovat minulle ehdottomasti tärkeintä työssäni. Pyrin aina löytämään asiakkaan kanssa hänelle yksilöllisen tyylin, joka korostaa persoonallisuutta ja parhaita puolia. Tällä hetkellä teen luonnollisia värikokonaisuuksia SimSensido-sarjan kotimaisilla ja tuoksuttomilla hiusväreillä. Tulevaisuudessa voin tarjota myös kasviväripalvelua, mutta sen saloihin pitää vielä hetki kouluttautua. Palveluihini kuuluvat hiusten värikäsittelyt, naisten, miesten ja  lasten hiustenleikkaukset  sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys.

 

 

 

 

 

Mia

Mia

Kosmetologi

Hei! Olen SKY-, Cidesco-kosmetologi Mia Kurvinen. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1993. Ajan ja kokemuksen myötä olen kokenut luonnonmukaisen ihonhoidon omakseni. Erityisen innostunut olen Essen probioottisesta ihonhoidosta. Kasvohoitojen lisäksi teen käsi- ja jalkahoitoja, ihokarvojen sokerointia sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Tervetuloa hoitoihin ja tutustumaan tuotteisiin!

Jenni

Jenni

Parturi-kampaaja

Lempitöihini kuuluvat ehdottomasti kaikki värjäykset ja leikkaukset! Parasta kuitenkin tässä työssä on asiakkaat! Olen tällähetkellä opiskelemassa uutta ammattia, astmaan sairastumisen vuoksi. 

 

Nicole

Nicole

Parturi-kampaaja
Alalla olen ollut vuodesta 2013, jonka jälkeen tasaisin väliajoin kouluttautunut.
 
Minulta sujuu leikkuiden ja värjäysten lisäksi pidennykset, parranajot, meikit-sekä ripsien- ja kulmien värjäykset.
Erityisesti nautin kampausten teosta.
 
Pienen tytön äitinä, luonnistuu myös perheen pienimpienkin hiustenleikkuu vaivattomasti!
Katariina

Katariina

Parturi-kampaaja

 Sydäntäni lähellä on luonnonmukainen hiustenhoito ja olenkin jatkokouluttautumassa ekokampaajaksi. Olen syventymässä hiusten kasvivärjäyksen ja erilaisten hius- ja hiuspohjahoitojen lisäksi energialeikkaukseen sekä intialaiseen päänhierontaan. Työskentelen myös Sim-Sensido -sarjalla ja minulta hoituu myös ripsien ja kulmien värjäys.