Tiimi

Sari

Sari

Parturi-Kampaaja

Ammattini suola ja ehtymätön innostuksen lähde on ehdottomasti erilaiset ihmiset ja yksilölliset hiukset, joiden parissa työskennellä!
Sydämen asiakseni on myös muodostunut yhä ekologisempi, sekä terveellisempi tapa käsitellä ja hoitaa hiuksia. (I speak finnish and english)

Mia

Mia

Kosmetologi

Hei! Olen SKY-, Cidesco-kosmetologi Mia Kurvinen. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1993. Ajan ja kokemuksen myötä olen kokenut luonnonmukaisen ihonhoidon omakseni. Erityisen innostunut olen Essen probioottisesta ihonhoidosta. Kasvohoitojen lisäksi teen käsi- ja jalkahoitoja, ihokarvojen sokerointia sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Tervetuloa hoitoihin ja tutustumaan tuotteisiin! (I speak finnish and english)

 

Outi

Outi

Parturi-kampaaja

Olen toiminut jo pidempään parturi-kampaajana ja vahvuuteni onkin kokemus  sekä perinteinen osaaminen eli värikokonaisuudet, leikkaukset  sekä permanentit. Toki jatkuva uuden oppiminen on minulle tärkeää ja kasvivärien ja luonnonkosmetiikan maailmaan sukellan seuraavaksi.  Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni ! (I speak finnish)

Marica

Marica

Parturi-kampaaja

Hei !

Olen Marica ja toimin Jaspiksen tiimissä parturi-kampaajana.Kokemuksen tuomalla vahvalla ammattitaidolla tarjoan palveluita monipuolisesti ja yksilöllisesti toiveitasi kuunnellen. Vahvuuksiani ovat mm. hiustenleikkaukset, kiharakäsittelyt ja raidoitukset.

Pidän hiuksistasi hyvää huolta,joten tervetuloa asiakkaakseni !

(palvelen suomeksi ja englanniksi)

Kristina

Kristina

Ekokampaaja-ja parturikampaajaopiskelija

 

Olen ekokampaajaopiskelija. Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen kauneudenhoito inspiroi minua palvellessani asiakkaitani. Mielestäni hiukset ovat tapa ilmaista itseään. Oikeilla väreillä, hoidoilla ja leikkaustekniikoilla voidaan korostaa luonnetta ja yksilöllisyyttä. Työskentelen hiusten ja hiuspohjan luonnollisen tasapainon puolesta ja pyrin mahdollistamaan asiakkailleni rentouttavaa ja kokemuksellista hyvinvointia, metodeina mm. kasvi- ja levähoidot.

Kundbetjäning även på svenska. Customer service also in English.