Hyvän Ilman Kampaamo

Puhdasta kauneutta

Hyvän Ilman Kampaamo on erilainen kampaamo. Mikä siitä tekee erilaisen, kiteytyy yhdeksään puhtaaseen faktaan.

9 HYVÄÄ

1. Kotimaisuus. Hyvän Ilman Kampaamo -nimikkeellä toimivat kampaamot käyttävät suomalaisen Sim Finland Oy:n tuotteita. Kampaamossa käytettävät tuotteet valmistetaan Suomessa. Tuotantoketju tehtaasta kampaajalle on lyhyt ja säästää osaltaan ympäristön kuormitusta.

2. Hajusteettomuus. Nimensä mukaisesti Hyvän Ilman Kampaamo on paikka, jossa voi nauttia hiustenhoitopalveluista puhtaassa ilmassa. Liiketyössä käytettävät tuotteet ovat kokonaan hajusteettomia.

3. Puhtaus. Hyvän Ilman Kampaamo -ideologiaa noudattavat kampaajat sitoutuvat tiettyihin toimintatapoihin. Näiden kampaamoiden lattia on puhdas irtohiuksista eikä ilmassa pöllyä hiukkasia.

4. Turvallisuus. Hyvän Ilman Kampaamo -tuotteet on testattu ilman eläinkokeita ja niihin käytetään korkealuokkaisia, tutkittuja raaka-aineita. Ylimääräisiä hajusteita, väri- ja säilöntäaineita on vältetty, silti tuotteiden toimivuudessa tai laadukkuudessa ei ole pisaraakaan tingitty.

5. Hyvä palvelu. Hyvän Ilman Kampaamo on muodikas ja monipuolinen, sillä kampaajat saavat jatkuvasti tietoa ja koulutusta alan viimeisistä trendeistä, tuotteista ja tekniikoista.

6. Huolenpito. Hyvän Ilman Kampaamo -liikkeessä asioidessaan kuluttaja voi olla varma, että häntä palvellaan turvallisilla tuotteilla. Kaikki, myös allergikot, astmaatikot ja migreenistä kärsivät voivat nauttia kokonaisvaltaisista kampaamopalveluista.

7. Laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet. Hyvän Ilman Kampaamo -liikkeestä asiakas voi ostaa hajusteettomat tuotteet kotikäyttöön. Oikein valitut tuotteet hoitavat, suojaavat ja pidentävät hiuksiin tehdyn käsittelyn kestoa.

8. Hypoparfymoidut tuotteet. Hajusteallergian aiheuttajiksi on tutkimuksissa löytynyt 26 ainesosaa, jotka laukaisevat allergisen reaktion. Hypoparfyymi on hajuste, joka ei sisällä näitä ainesosia. Hyvän Ilman Kampaamo myy ainoastaan hypoparfymoituja tai kokonaan hajusteettomia tuotteita.

9. Terveempi tulevaisuus. Nykykuluttaja elää kemikaalien keskellä, haluaa tai ei. Hyvän Ilman Kampaamo -yrittäjät ja Sim Finland Oy haluavat osaltaan vähentää kauneudenhoitoon liittyvien haitallisten kemikaalien kuormaa ympäristössämme. Tarjolla on terveempi tulevaisuus.