Ajankohtaista

Hei !

Olen Marica ja aloitan 16.12.Jaspiksen tiimissä parturi-kampaajana. Kokemuksen tuomalla vahvalla ammattitaidolla tarjoan palveluita monipuolisesti ja yksilöllisesti toiveitasi kuunnellen. Vahvuuksiani ovat mm. hiustenleikkaukset, kiharakäsittelyt ja raidoitukset.  Aikoja voit varata minulle jo nyt, pidän hiuksistasi hyvää huolta , joten tervetuloa asiakkaakseni !

Hei !

Olen ekokampaajaopiskelija Kristina . Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen kauneudenhoito inspiroi minua palvellessani asiakkaitani. Mielestäni hiukset ovat tapa ilmaista itseään. Oikeilla väreillä, hoidoilla ja leikkaustekniikoilla voidaan korostaa luonnetta ja yksilöllisyyttä. Työskentelen hiusten ja hiuspohjan luonnollisen tasapainon puolesta ja pyrin mahdollistamaan asiakkailleni rentouttavaa ja kokemuksellista hyvinvointia, metodeina mm. kasvi- ja levähoidot.

Minulle saat varattua aikoja puhelimitse 09 4129421, ja palveluistani saat 30% alennusta. Tervetuloa !

Kundbetjäning även på svenska. Customer service also in English.

Ekopharman tuoteperheessä on nyt ihania uutuuksia hiuksillesi ! mm. kosteuttavat Hilla-hoitovoide sekä Tyrni hoitosuihke sekä Vadelma-sokerisuihke

Nyt meiltä saatavana Cattecon ihanaa 100% kotimaista ja vegaanista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Suurella sydämellä luonnollisista raaka-aineista valmistetut palashampoot ja hoitoaineet hellivät hiuksiasi ja hiuspohjaasi.

                             Iho sen tuntee!

Kampaamo/ kauneushoitolassamme noudatamme edelleen huolellisuutta yhteisen hyvinvointimme hyväksi !
🌸 Käytämme kasvosuojaa.
🌸 Pidämme kaikki kosketuspinnat puhtaina ja desinfioituina.
🌸 Pidämme henkilömääräntilassamme sopivana, jolloin avarassa liikkeessämme turvallinen etäisyys toteutuu.
🌸Voit halutessasi maksaa palvelun etukäteismaksuna nettiajanvarauksen yhteydessä.
                                     Tervetuloa turvallisiin käsiimme !


         Voit varata aikoja tai ostaa lahjakortteja palveluihimme nettiajanvarauksestamme vuorokauden ympäri (linkki etusivulla) !

   

                                       Lämpimästi tervetuloa