Ajankohtaista

 

Hei!

Olen Oona, Jaspiksen uusi tiimiläinen, alalla olen ollut 14 vuotta. Tavoitteenani on syventää osaamistani myös kasviväripuolelle, ja päästä toteuttamaan itseä myös sillä saralla. Tarkat raidoitustyöt (mm. babylights, kokopään raidat) ja leikkaukset ovat ominta alaani.

Asiakkaiden palveleminen yksilöllisesti ja hymy huulilla on aina ollut tärkeää minulle, ja asiakkaan tyytyväinen hymy onkin paras palkinto työssäni.

Tervetuloa asiakkaakseni, tehdään yhdessä sinulle juuri sellaiset hiukset, kuin haluat!

 

 

 

 

 

 

 

Pöllöt ovat laskeutuneet Jaspikseen!

Famon luonnollisista raaka-aineista, Suomessa käsityönä tehdyt shampoopalat täynnä elinvoimaa, ilman tuoksuja ja muovijätettä! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pic: Yasmin Mela

Berry Spa hiusterapiahoito

Herbal Spa yrttihoito

Berry Spa pikahoito hiustenleikkauksen yhteydessä

~Suomalaisista, mineraalipitoisista  yrteistä,marjoista sekä sertifioiduista luonnonkosmetiikan tehoaineista juuri sinulle laadittu hoitokokonaisuus!

 

 

 

 

                                                              

Oletko miettinyt,voisiko leikattuja hiuksiasi hyötykäyttää ?

TODELLAKIN VOI!

Olemme ilolla mukana Hiukka Hyvä-hankkeessa, jossa kerätään leikattu hiusmateriaali (min. 5 cm) ja valmistetaan siitä ekologisia kiertotaloustuotteita. Näitä tuotteita hyödynnetään mm. öljynimeytyksessä ympäristöstä, hulevesifilttereinä sekä kasvualustoilla ja maanparannuksessa.

Tästä lisätietoa osoitteessa hiukkahyvä.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Voit varata aikoja tai ostaa lahjakortteja palveluihimme nettiajanvarauksestamme vuorokauden ympäri (linkki etusivulla) !

   

                                       Lämpimästi tervetuloa