Ajankohtaista

Palvelemme normaalisti sekä parturi-kampaamon että kauneushoitolan puolella maanantaista lauantaihin sopimuksen mukaan, noudattaen
seuraavia toimintatapoja:
🌸 Käytämme kasvosuojaa.
🌸 Edellytämme asiakkaidemme käyttävän kasvosuojaa.
🌸 Pidämme kaikki kosketuspinnat puhtaina ja desinfioituina.
🌸 Pidämme henkilömäärän pienenä, jotta avarassa liikkeessämme turvallinen etäisyys toteutuu.
🌸Voit halutessasi maksaa palvelun etukäteismaksuna nettiajanvarauksen    yhteydessä
                                     Tervetuloa turvallisiin käsiimme !

Hemmottelua ja hehkua hiuksillesi  ; herkulliset värit, kosteuttavat, elvyttävät ,sähköisyyttä poistavat hiushoidot sekä hiuslaatuasi tukeva ja yksilöllinen hiustenleikkaus kevääseen !

NÄILLÄ EKOKAMPAAJA KATARIINAN VINKEILLÄ HUOLEHDIT HYVIN HIUKSISTASI KEVÄÄLLÄ
Hiukset ja hiuspohja kuivuvat erityisesti talvella ja ne vaativat tähän vuoden aikaan erityistä huolenpitoa.   Katariinan vinkeillä saat pidettyä hiuksistasi hyvää huolta talven jäljiltä.
-Pidennä pesuväliä jos mahdollista ja valitse pesuihin sulfaatiton ja kosteuttava shampoo.
-Kuori hiuspohjaa aika ajoin.
-Kosteuta hiusta ja hiuspohjaa hyvin. Tähän sopivat hyvin erilaiset hiusmaskit, hiusöljyt, hiusseerumit ja hiustenhoitosuihkeet. Hiusten hyvä kosteutus vähentää niiden sähköisyyttä!
-Suojaa hiukset päähineellä  saunan kuumuudessa.
Kevät on erityisen hyvää aikaa tulla myös kampaamoon hoidattamaan hiukset ammattilaisella. Hoitokäsittelyn voi varata esimerkiksi hiustenleikkauksen yhteyteen ja se toteutetaan hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan. Käytämme kaikissa kampaamopalveluissa kotimaisia tuotteita, Ekopharman luonnonkosmetiikkaa sekä Simin hajusteettomia tuotteita. Ekokampaamopalveluissa valittavanasi on monipuolisesti erilaisia hoitoja yrttihoidoista tasapainottavaan saveen ja turpeeseen sekä hiusta rakentavaan merilevähoitoon.


         Voit varata aikoja tai ostaa lahjakortteja palveluihimme nettiajanvarauksestamme vuorokauden ympäri (linkki etusivulla) !

   

                                       Lämpimästi tervetuloa