Ajankohtaista

Hei !

Olen Outi ja aloittanut Jaspiksen tiimissä parturi-kampaajana. Alalla olen toiminut jo pitempään ja vahvuuteni onkin kokemus  sekä perinteinen osaaminen eli värikokonaisuudet, leikkaukset  sekä permanentit. Toki jatkuva uuden oppiminen on minulle tärkeää ja kasvivärien ja luonnonkosmetiikan maailmaan sukellan seuraavaksi.  Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni !

Ekopharman tuoteperheessä on nyt ihania uutuuksia hiuksillesi ! mm. kosteuttavat Hilla-hoitovoide sekä Tyrni hoitosuihke sekä Vadelma-sokerisuihke

Nyt meiltä saatavana Cattecon ihanaa 100% kotimaista ja vegaanista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Suurella sydämellä luonnollisista raaka-aineista valmistetut palashampoot ja hoitoaineet hellivät hiuksiasi ja hiuspohjaasi.

                             Iho sen tuntee!

Palvelemme normaalisti sekä parturi-kampaamon että kauneushoitolan puolella maanantaista perjantaihin sopimuksen  mukaan ((kesälauantaisin olemme suljettu ) , noudattaen
seuraavia toimintatapoja:
🌸 Käytämme kasvosuojaa.
🌸 Edellytämme asiakkaidemme käyttävän kasvosuojaa.
🌸 Pidämme kaikki kosketuspinnat puhtaina ja desinfioituina.
🌸 Pidämme henkilömäärän pienenä, jotta avarassa liikkeessämme turvallinen etäisyys toteutuu.
🌸Voit halutessasi maksaa palvelun etukäteismaksuna nettiajanvarauksen    yhteydessä
                                     Tervetuloa turvallisiin käsiimme !

Hemmottelua ja hehkua hiuksillesi  ; herkulliset värit, kosteuttavat, elvyttävät ,sähköisyyttä poistavat hiushoidot sekä hiuslaatuasi tukeva ja yksilöllinen hiustenleikkaus kesään !


         Voit varata aikoja tai ostaa lahjakortteja palveluihimme nettiajanvarauksestamme vuorokauden ympäri (linkki etusivulla) !

   

                                       Lämpimästi tervetuloa